4.06.2017 г., 13:42 ч.

Съм 

  Поезия » Философска, Друга
638 0 0

Като особен вид агресия –

слушам

       ритъма, като препускане.

Отдаване на вятъра предвкусвам.

 

Като особен вид амнезия –

слушам

         ритъма, като безкрайно питане,

и пръсти за молитва сплитам -

Господи...

 

Като особен вид убежище -

слушам ритъма

и мускули напрягам.

Като особен вид протест -

                           аз слушам.

Като особен вид оргазъм –

                                бягам...

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??