Jun 4, 2017, 1:42 PM

Съм 

  Poetry » Phylosophy, Other
640 0 0

Като особен вид агресия –

слушам

       ритъма, като препускане.

Отдаване на вятъра предвкусвам.

 

Като особен вид амнезия –

слушам

         ритъма, като безкрайно питане,

и пръсти за молитва сплитам -

Господи...

 

Като особен вид убежище -

слушам ритъма

и мускули напрягам.

Като особен вид протест -

                           аз слушам.

Като особен вид оргазъм –

                                бягам...

© Пламен Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??