26 abr 2009, 1:33

Съмнения 

  Poesía » De amor
509 0 6

До мене се спираш, от нежност пропита,

и търсиш отново познатия грях.

Но струна съм вече в китара сърдита,

че дълго наивникът влюбен аз бях...

 

 

От ласки измамни събудих се вече.

И виждам зад облака друга звезда.

Тя дните си сякаш в любов ми обрече -

но ти се надсмиваш - моя съдба...

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??