30 ene 2009, 23:47

Сън 

  Poesía » Erótica
1110 0 3

Докосваш ме със хладните си пръсти,

в прегръдката телата ни се сливат -

в очакване болезнено настръхвам,

а устните ти нежно ме попиват...

В ръцете ти съм късче топъл восък-

разтапям се в целувката ти страстна.

В морето от безумие се нося...

Желая те... Желая те ужасно...

А в следващия миг съвсем изгарям,

във тебе до частица се изгубвам...

Въздъхвам... и очите си отварям -

сама съм и отново те сънувам!

© Мартина Стоилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??