30.01.2009 г., 23:47 ч.

Сън 

  Поезия » Еротична
1108 0 3

Докосваш ме със хладните си пръсти,

в прегръдката телата ни се сливат -

в очакване болезнено настръхвам,

а устните ти нежно ме попиват...

В ръцете ти съм късче топъл восък-

разтапям се в целувката ти страстна.

В морето от безумие се нося...

Желая те... Желая те ужасно...

А в следващия миг съвсем изгарям,

във тебе до частица се изгубвам...

Въздъхвам... и очите си отварям -

сама съм и отново те сънувам!

© Мартина Стоилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??