Събуждам се, а теб те няма,
всичко е било измама.
Аз просто съм сънувала,
за тебе съм бленувала.
Усещах те, ти беше тук,
бях се гушнала в тоя скут.
С меки устни докосваше моето лице,
като спасител ме бе обгърнал с двете си ръце...
Нежни думи шепнеше ми само,
опиянена бях от щастие голямо...
Но събудих се...
И пак бях така...
Ранена...
Тъжна... и САМА...
© Пепи Todos los derechos reservados
трябваше да спра,
но послушах себе си
и ще продължа...