Jan 18, 2009, 12:36 PM

Сън 

  Poetry
562 0 2
 

 

Събуждам се, а теб те няма,

всичко е било измама.

Аз просто съм сънувала,

за тебе съм бленувала.

Усещах те, ти беше тук,

бях се гушнала в тоя скут.

С меки устни докосваше моето лице,

като спасител ме бе обгърнал с двете си ръце...

Нежни думи шепнеше ми само,

опиянена бях от щастие голямо...

Но събудих се...

И пак бях така...

Ранена...

Тъжна... и САМА...

© Пепи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако слушах другите,
    трябваше да спра,
    но послушах себе си
    и ще продължа...
  • доста ремонт му трябва, за да стане... стих.
Random works
: ??:??