19 mar 2010, 13:43

Сън 

  Poesía » Formas orientales
797 0 12

По снега бродят

слънчевите зайчета.

В стъпките им

кокичета цъфтят и

сънуват бяла пролет...

 

***

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??