19.03.2010 г., 13:43 ч.

Сън 

  Поезия » Източни форми
802 0 12

По снега бродят

слънчевите зайчета.

В стъпките им

кокичета цъфтят и

сънуват бяла пролет...

 

***

© Веселка Пенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??