Mar 19, 2010, 1:43 PM

Сън 

  Poetry » East forms
803 0 12

По снега бродят

слънчевите зайчета.

В стъпките им

кокичета цъфтят и

сънуват бяла пролет...

 

***

© Веселка Пенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??