1 may 2010, 18:14

Сън 

  Poesía » Otra
597 0 5

   Лети във пушек безтегловен,
    анимационен,
    облак образа покри.
    И миг повторен преражда се в минута,
    зави в одеялото мечти.
    Забравен крясък, тласък
    в изстинал пясък
    стихва плач на дантелени очи.

© Мартина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??