1 мая 2010 г., 18:14

Сън 

  Поэзия » Другая
595 0 5

   Лети във пушек безтегловен,
    анимационен,
    облак образа покри.
    И миг повторен преражда се в минута,
    зави в одеялото мечти.
    Забравен крясък, тласък
    в изстинал пясък
    стихва плач на дантелени очи.

© Мартина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??