May 1, 2010, 6:14 PM

Сън 

  Poetry » Other
599 0 5

   Лети във пушек безтегловен,
    анимационен,
    облак образа покри.
    И миг повторен преражда се в минута,
    зави в одеялото мечти.
    Забравен крясък, тласък
    в изстинал пясък
    стихва плач на дантелени очи.

© Мартина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??