1.05.2010 г., 18:14 ч.

Сън 

  Поезия » Друга
593 0 5

   Лети във пушек безтегловен,
    анимационен,
    облак образа покри.
    И миг повторен преражда се в минута,
    зави в одеялото мечти.
    Забравен крясък, тласък
    в изстинал пясък
    стихва плач на дантелени очи.

© Мартина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??