Лунен лъч наднича
през прозореца в нощта,
гали спящото момиче,
омагьосва му съня.
За любов и страст стаена,
огнен порив на кръвта,
изкусително му шепне
с образа на мъж:
-Ела!
И от нежното докосване
пламват хиляди звезди,
като стъкълца разпръснати
милващи се огнени искри.
Но настъпва светло утро
плисват звуци и ухае на цветя,
и девойката разбира -
в стаята сама била е тя!!!
© Снежана Францева Todos los derechos reservados
Добре дошла!!!
И нека се сбъдне сънят!!!