2 may 2014, 22:34

Сън 

  Poesía » De amor
585 0 0

Сън
 

Политайки в своята дрямка,
аз се моля там да си ти.
Красотата ти на слънце и на сянка
ума ми да заплени.
 

В съня си да чувам твоя глас,
това за мен е същинският рай.
Усмивка на лицето и грейвам аз,
как искам това да няма край.
 

Но ето, че алармен звук ме буди,
кафе, цигара и започва се наново.
Все някой трябва да се труди,
отивам, мила, на пост отново.
 

Знай, за своя сън аз жадувам
през целия ми работен ден.
Задрямвам дори докато пътувам,
щастлив съм, макар и в сън, да те имам до мен.
 

Р.Христов - Темногром
02.05.2014г.

© Тангра Перник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??