14 feb 2007, 10:57

СЪН 

  Poesía
714 0 5
СЪН

Очите ми прегръща мракът,

от нежната му шепа лъхва тишина.

А дланите му ласкаво поемат

умората и мойта самота.

Спокойна радост ме повежда

по тръпните пътеки на съня.

И не тежат ръцете ми от болка,

нозете ми танцуват с лекота.

Упойваща – и тъжна, и прекрасна,

е музиката на съня

© Елена Бързева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??