8 jul 2016, 16:22

Сън 

  Poesía
1746 3 14

Сън

 

В ума ми влизаш с дъх на лавандула -

спокойствие за мойте сетива.

Събуждаш всяка спяща молекула,

дори не съм планирала това.

 

Показа ми посока и надежда.

Ти скритото във мене възроди.

Импулсът ми с енергия зареждаш!

В живота ми - без план - се появи!

 

Кога, не знам, отминаха години.

Не помня - аз живях или не съм?

Не мога план да правя с теб за дните,

понеже ти живееш в моя сън!

 

© Десислава Вълова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??