Сън
В ума ми влизаш с дъх на лавандула -
спокойствие за мойте сетива.
Събуждаш всяка спяща молекула,
дори не съм планирала това.
Показа ми посока и надежда.
Ти скритото във мене възроди.
Импулсът ми с енергия зареждаш!
В живота ми - без план - се появи!
Кога, не знам, отминаха години.
Не помня - аз живях или не съм?
Не мога план да правя с теб за дните,
понеже ти живееш в моя сън!
© Десислава Вълова All rights reserved.