Сънувах странен сън...
Боядисах се във синьо
и бели облаци наметнах.
Затичах се и литнах,
нагоре, право към небето.
Летях, летях...
Слънцето с ръце прегърнах,
а то ми се усмихна.
Събудих се и ето...
Не знам, не знам, защо се върнах!
© Хари Спасов Todos los derechos reservados