17.03.2017 г., 8:01 ч.  

Сън 

  Поезия » Друга
398 1 0

                     Сънувах странен сън...

                     Боядисах се във синьо

                     и бели облаци наметнах.

                     Затичах се и литнах,

                     нагоре, право към небето.

                     Летях, летях...

 

                     Слънцето с ръце прегърнах,

                     а то ми се усмихна.

                     Събудих се и ето...

                     Не знам, не знам, защо се върнах!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??