10 sept 2017, 21:29

Сън 

  Poesía » Otra
365 0 0

Утрото и вечерта 

бяха спрени от мъгла

тъй отиде си нощта

и без прилеп и без тъма.

Искам утрото да зажужи

вечерта да замълчи,

а нощта в прегръдка тиха и спокойна

да ме приюти.

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??