Sep 10, 2017, 9:29 PM

Сън 

  Poetry » Other
323 0 0

Утрото и вечерта 

бяха спрени от мъгла

тъй отиде си нощта

и без прилеп и без тъма.

Искам утрото да зажужи

вечерта да замълчи,

а нощта в прегръдка тиха и спокойна

да ме приюти.

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??