10.09.2017 г., 21:29 ч.

Сън 

  Поезия » Друга
332 0 0

Утрото и вечерта 

бяха спрени от мъгла

тъй отиде си нощта

и без прилеп и без тъма.

Искам утрото да зажужи

вечерта да замълчи,

а нощта в прегръдка тиха и спокойна

да ме приюти.

© Асен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??