10 сент. 2017 г., 21:29

Сън 

  Поэзия » Другая
333 0 0

Утрото и вечерта 

бяха спрени от мъгла

тъй отиде си нощта

и без прилеп и без тъма.

Искам утрото да зажужи

вечерта да замълчи,

а нощта в прегръдка тиха и спокойна

да ме приюти.

© Асен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??