17 feb 2020, 0:21

Сън далечен 

  Poesía » De amor
503 0 0

Като ангел бе чудесна,

като пролетни цветя,

луна в нощта ми блесна,

исках с теб да полетя...

 

За миналото са тез спомени,

за теб са тез слова,

няма коя да те смени,

сън далечен беше това.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??