17.02.2020 г., 0:21 ч.

Сън далечен 

  Поезия » Любовна
493 0 0

Като ангел бе чудесна,

като пролетни цветя,

луна в нощта ми блесна,

исках с теб да полетя...

 

За миналото са тез спомени,

за теб са тез слова,

няма коя да те смени,

сън далечен беше това.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??