17 февр. 2020 г., 00:21

Сън далечен 

  Поэзия » Любовная
502 0 0

Като ангел бе чудесна,

като пролетни цветя,

луна в нощта ми блесна,

исках с теб да полетя...

 

За миналото са тез спомени,

за теб са тез слова,

няма коя да те смени,

сън далечен беше това.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??