Feb 17, 2020, 12:21 AM

Сън далечен 

  Poetry » Love
504 0 0

Като ангел бе чудесна,

като пролетни цветя,

луна в нощта ми блесна,

исках с теб да полетя...

 

За миналото са тез спомени,

за теб са тез слова,

няма коя да те смени,

сън далечен беше това.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??