12 ago 2007, 13:06

Сънища 

  Poesía
465 0 0
 Сънища...

Дали бе вчера или някога, много отдавна...

Може би в друг живот или в друго безвремие...

Помня само, че някой, някак си влезе в съня ми

И тихичко прошепна в ухото ми: "Ти си! Само ти!"

Кой бе той? Откъде се появи?

Защо така разминахме се в лабиринта от чувства?

Не знам... Или може би знаех... И забравих...
Нали всичко бе само сън... а съня умира...

Когато над небето се появи изгрева светъл,

Прогонил далеч и нощта, и съня.

Отиде си. Дали бе вчера или отдавна?

Но аз пак бързам, за да дойде нощта и срещата.

И знам, че той е там. И че ме чака...
И отново ще ми прошепне: "Искам те!"

© Диляна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??