Искам шапка-каубойска
и два пищова да запаша
но от шоколад.
Искам си и гуменото пони
намазано със мармалад.
Също искам къщичка от клони
и папагали от сметана да ми крякат.
Искам да съм сам на остров
палмите да са от захар.
искам също и жена
по възможност гумена
защото истинските
много кудкудякат.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados