19 dic 2007, 12:01

Сънувах... 

  Poesía » Otra
1186 0 14

 

 

Сънувах, че живея.

То беше толкоз кратък сън.

И мъртва се събудих.

Сънувах, че живея...

 

Сънувах, че съм влюбена.

То беше толкоз шарен сън.

И мъртва се събудих.

Сънувах, че съм влюбена.

 

Сънувах се отдадена

на Бога и за кой ли път

сънувах, че съм вярваща

и мъртва се събудих.

© Николета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??