Dec 19, 2007, 12:01 PM

Сънувах... 

  Poetry » Other
1192 0 14

 

 

Сънувах, че живея.

То беше толкоз кратък сън.

И мъртва се събудих.

Сънувах, че живея...

 

Сънувах, че съм влюбена.

То беше толкоз шарен сън.

И мъртва се събудих.

Сънувах, че съм влюбена.

 

Сънувах се отдадена

на Бога и за кой ли път

сънувах, че съм вярваща

и мъртва се събудих.

© Николета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??