18 dic 2007, 9:41

Сънувай ме 

  Poesía » De amor
2558 0 35

Пращам ти по въздуха целувка.

Нека стигне твоето легло,

нека тя докосне твойте устни

и лицето твое, и гласа.

 

 

Моля те, сънувай ме ти днеска,

нека дойда в твоя кротък сън,

нека аз погаля с нежни пръсти

най-прекрасното в света чело.

 

 

Моля те, жадувай ме ти вечно,

пожелай ме и ще долетя

и ще бъда вечно твоя,

твоя, твоя не само в съня.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??