Пращам ти по въздуха целувка.
Нека стигне твоето легло,
нека тя докосне твойте устни
и лицето твое, и гласа.
Моля те, сънувай ме ти днеска,
нека дойда в твоя кротък сън,
нека аз погаля с нежни пръсти
най-прекрасното в света чело.
Моля те, жадувай ме ти вечно,
пожелай ме и ще долетя
и ще бъда вечно твоя,
твоя, твоя не само в съня.
© Анна Дюлгерова All rights reserved.
Колко е точно!
Поздрави,
СЛАВИ