26 may 2009, 20:52

Сънувал си ме... 

  Poesía
666 0 11

Сънувал си ме.

Ала аз... избягах

от твоя сън.

Реших, че трябва

да те имам

не в съня...

 

И не на... ужким.

Не исках да си сам.

Сама да ме оставяш...

 

Очите ми те търсеха

по пътя,

от съдбата начертан.

Затуй не исках...

Сам да те оставям.

 

Избягах от съня ти,

ей така...

За да се върна

в твойто утре.

Само.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??