May 26, 2009, 8:52 PM

Сънувал си ме... 

  Poetry
663 0 11

Сънувал си ме.

Ала аз... избягах

от твоя сън.

Реших, че трябва

да те имам

не в съня...

 

И не на... ужким.

Не исках да си сам.

Сама да ме оставяш...

 

Очите ми те търсеха

по пътя,

от съдбата начертан.

Затуй не исках...

Сам да те оставям.

 

Избягах от съня ти,

ей така...

За да се върна

в твойто утре.

Само.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??