Не ме мисли -
Сънувай ме!
Не ме мисли -
Разумното те лъже.
Търси ме в лудостта си,
В мечтите,
Ама в онези, които сам не знаеш, че имаш...
Тези, които сънуваш,
Когато се будиш усмихнат и не помниш нищо...
Аз съм ти същата -
Не искам да ме помниш и мислиш.
Искам само да те усмихна и да си тръгна...
... сънувам те... и те будя усмихната...
© Вени Николова Todos los derechos reservados
Благодаря от сърце !!!