31 мая 2007 г., 10:04

Сънувана усмивка 

  Поэзия
868 0 5
 

Не ме мисли -

Сънувай ме!

Не ме мисли -

Разумното те лъже.

Търси ме в лудостта си,

В мечтите,

Ама в онези, които сам не знаеш, че имаш...

Тези, които сънуваш,

Когато се будиш усмихнат и не помниш нищо...

Аз съм ти същата -

Не искам да ме помниш и мислиш.

Искам само да те усмихна и да си тръгна...



... сънувам те... и те будя усмихната...

© Вени Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??