17 abr 2008, 17:06

Сънувано 

  Poesía » Otra
589 0 2

Спят моите сънища - също,

като "тротоарите пусти"...

песента, само тя ще остане

в ефира... и теб не намирам

- също, както когато събуждам се

сутрин, а ти си бил само

сънуван...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??