17.04.2008 г., 17:06 ч.

Сънувано 

  Поезия » Друга
594 0 2

Спят моите сънища - също,

като "тротоарите пусти"...

песента, само тя ще остане

в ефира... и теб не намирам

- също, както когато събуждам се

сутрин, а ти си бил само

сънуван...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??