17 апр. 2008 г., 17:06

Сънувано 

  Поэзия » Другая
588 0 2

Спят моите сънища - също,

като "тротоарите пусти"...

песента, само тя ще остане

в ефира... и теб не намирам

- също, както когато събуждам се

сутрин, а ти си бил само

сънуван...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??