9 oct 2010, 13:14

Сънувано непослушно 

  Poesía » Otra
447 0 4

Когато ме целунеш по средата на площада, по който
всеки бърза за някъде и няма никакъв ред,
няма да гледам в очите ти - ти погледни в моите...
видя ли момичето с усмивка на зрял слънчоглед?!
Когато помислиш за мен и си представиш очите ми,
ще задуха онзи захарен смерч, който завихря вихрушки
и издухва капки кристални, като светулки политнали
над целия свят - персеиден поток от сълзù непослушки.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??