Сънят.
Колко ли неща те разболяват?
Някои хем нарочно,
други и не подозираш.
Омразата какво с теб направи...
даде ти напредък,
колко повече неща реализираш?
Приятели много,
а изведнъж (и отново) -
хоп - самота.
Сънят беше страхотен
или страхотия,
трудно е да се определи разликата.
Надявам се да са полезни даже тия:
болни,
волни,
долни,
объркано сложни
фантазии
на спящия разум,
изяждащ чудовища.
© Братан Todos los derechos reservados
Хареса ми!!!