6.02.2009 г., 22:41 ч.

Сънят 

  Поезия
504 0 2
 

Сънят.

 

Колко ли неща те разболяват?

Някои хем нарочно,

други и не подозираш.

Омразата какво с теб направи...

даде ти напредък,

колко повече неща реализираш?

Приятели много,

а изведнъж (и отново) -

хоп - самота.

Сънят беше страхотен

или страхотия,

трудно е да се определи разликата.

Надявам се да са полезни даже тия:

болни,

волни,

долни,

объркано сложни

фантазии

на спящия разум,

изяждащ чудовища.

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??