19 feb 2012, 21:28

Сънят е моят свят 

  Poesía » De amor
646 0 1

Губя себе си сред непрогледен мрак,

няма я усмивката ми, докато не те видя пак...

Очи затварям, търся те в нощта.

Събуждам се, бил си само в съня...

Дори и там си пак идеален... 

Пристъпваш тихо ти към мен,

само ако можеше да бъдеш реален...

За да бъде животът съвършен!

Надявам се и чакам,

името ти пак шептя...

За момента ти си мой,

принадлежиш ми в нощта.

Но истината е различна,

различен си и ти...

На живо сме аз и ти -

просто приятели...

 

© Петя Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво!Продължавайте-посоката е вярна!
Propuestas
: ??:??