11 nov 2012, 21:24

Съобщение 

  Poesía
427 0 1

 

Здравей, Любов,
кога ще те видя...
(така тъжно ми става понякога)
да можех поне веднъж да предвидя
дали си струва все пак да те чакам.

Аз всъщност знам -
струва си!... всичко изплакано,
споделено, откраднато, поискано и недадено,
дори само срещи-минути с вкус остатъчен
ми стигат за цял живот пълна отдаденост.

Няма друго, Любов...
обади се (довечера?)
тиха съм и не плача, сълзи не останаха,
храня се... още пуша... лудостта си чувствам обречена,
не бъди строга с мен, просто чакам, Любов,
знаеш ме... чакам те...

© Анжелина Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??