Съперница
Измина веч година,
откакто съперница
в любовта ми има.
Безсилна съм с нея да се боря ,
сили нямам с теб да споря,
колко нелоялна с теб е в любовта,
Как след време ще реши,
че недостоен си за нея ти
и като остаряла и ненужна вещ
ще те захвърли,
а тя завивките с друг ще сподели.
И ако реши да се смили за теб,
ще има само трохи,
останали от поредния тъпкач в зори
и купища лъжи, с които да затвори
красивите ти очи и спокойно
изневерите да си върти.
© Анна Петрова Todos los derechos reservados