3.12.2007 г., 15:21 ч.

Съперница 

  Поезия » Любовна
790 0 5

              Съперница

Измина веч година,

откакто съперница

в любовта ми има.

Безсилна съм с нея да се боря ,

сили нямам с теб да споря,

колко нелоялна с теб е в любовта,

Как след време ще реши,

че недостоен си за нея ти

и като остаряла и ненужна вещ

ще те захвърли,

а тя завивките с друг ще сподели.

И ако реши да се смили за теб,

ще има само трохи,

останали от поредния тъпкач в зори

и купища лъжи, с които да затвори

красивите ти очи и спокойно

изневерите да си върти.

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??