9 oct 2011, 23:59

Съпернички 

  Poesía » De amor
646 0 6

Прелитат помежду им

тъмни искри -

отблясъци на отминали чувства.

Имало е гняв и сълзи,

и безпомощност, тънка,

като крехък лед

над дълбока вода.

Изпепелявали са до дъно.

Но в тях още тлее

въглед под листопада:

ни вражда, ни омраза.

Само това чувство -

съперническо и диво

в два тайна свята.

© Цветана Качерилска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??